Over ons

F.G.J. van het Kaar, Adviseur duurzame installatietechniek en oprichter van DEN Techniek & Advies.

Na het afronden van de MTS Werktuigbouwkunde in 1997 heb ik rondgekeken via een paar bedrijven welke baan mij het meeste zou passen. Hierbij moet u denken aan autocadtekenaar/engineer in de machinebouw, tekennaar/werkvoorbereider bij een metaalbewerkingsbedrijf en vervolgens in 1999 beland in de installatietechniek. De installatietechniek lag mij goed, zodat ik in een paar jaar vanaf tekenaar/werkvoorbereiding doorgegroeid ben tot service manager. In deze periode heb ik mij verder ontwikkeld met aanvullende opleidingen, zoals: STEK, VCA, legionella preventie adviseur en ontwikkelingen op het gebied van Duurzame Energie Techniek.

In 2013 heb ik besloten zelfstandig te gaan werken. Een voor de hand liggende keuze was het starten aan de opleiding H.I.T. (Hogere Installatie Techniek) en mijn certificaat behaald voor Energie Prestatie Adviseur Utiliteit. In 2018 is ook het certificaat van Energie Prestatie Adviseur Woningbouw behaald. Per 1 januari 2021 heeft de NTA8800 de oude methode voor de Energie Prestatie Utiliteit en Woningbouw vervangen. Ook voor de NTA8800 Energielabels zijn wij gecertificeerd.

Specialismen liggen bij mij in het adviseren, ontwerpen, toetsen, begeleiden (directievoering) van gebouw gebonden installaties, Legionella Beheer Adviezen, Energie Prestatie Adviezen Woningbouw en Utiliteit.

DEN Techniek & Advies werkt met een aantal vaste partners samen om u bij al uw vragen van dienst te kunnen zijn. U kunt ten alle tijden vrijblijvend via het contact formulier contact opnemen met ons om uw vraag te bespreken. Gezamenlijk zullen we de mogelijkheden doornemen om voor u de beste oplossing te kunnen bieden.